Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Termékek Menü

2018 legjobb „lifestyle” és legjobb ár-érték arányú telefonjai

2018 legjobb „lifestyle” és legjobb ár-érték arányú telefonjai

Az EISA* minden évben oszt díjat, többek között a címben felsorolt kategóriákban is. különféle termékek és azok készítői kapnak pozitív sajtót, illetve ajánlást. Mobiltelefon kategóriában több készülék is elismerésben részesült, így kiderült, hogy szerintük melyik lett idén a legjobb okostelefon, vagy melyiknek a legjobb az ár/érték aránya.

Honor 10 lett a “lifestyle smartphone”kategória díjazottja, amit a formaterve, a mesterséges intelligencia chipje, és az ahhoz köthető funkciók, például a jelenetfelismerés miatt kapott. Manapság az Instagram és a hozzá hasonló közösségi oldalak nagyban meghatározzák, miként is élünk, és ehhez az életmódhoz olyan eszköz kell, ami tökéletes szelfit, illetve színvonalas fényképeket készít a különféle helyszínekről. A Honor 10 ebben a műfajban elsőrangú teljesítményre képes.

 

Az idei év legjobb okostelefonja szintén a Huawei által gyártott P20 Pro, ami a díjat a fotózási képességei, különösen a gyenge fényviszonyok közötti fényképezésben nyújtott teljesítménye miatt érdemelte ki. Az EISA értékelte a gyönyörű AMOLED megjelenítőt, a mesterséges intelligenciával kapcsolatos funkciókat, valamint a méretes 4000 mAh kapacitású akkumulátort is. A telefonról még a konkurencia hívei is elismerően nyilatkoztak, és nyilatkoznak folyamatosan mióta megjelent, így nem meglepő, hogy ilyen rangos díjazásban részesült.

 

A Nokia 7 Plus kapta a legjobb fogyasztói telefon díját, amit a kiemelkedő ár/érték aránya miatt zsebelhetett be. Qualcomm Snapdragon 660 lapkakészlet, 4 GB RAM, 64 GB háttértár, 6” Full HD+ megjelenítő, és egy módosításoktól mentes Android 8.1 Oreo rendszer teszi módfelett vonzó ajánlattá a HMD Global készülékét.

A győzteseket 53 nyomtatásban is megjelenő magazin szerkesztői választották ki összesen 25 országból.

*/Az EISA 25 különleges érdeklődésre számot tartó magazin egyedi egyesülete. Az európai EISA díjakról nemzetközileg ismert, hogy az EISA 1982-ben indult, amikor öt európai fotóalbum főszerkesztője találkozott először az "Év fényképezőgépe" kiválasztására. Fogalmuk sem volt róla, hogy EISA - az Európai Képalkotó és Hangszövetség - néhány évvel később megalakul. Ez a történelmi pillanat 1989-ben történt, miután újabb 10 fotó magazin csatlakozott a csoporthoz.

Később másik két kategória is belépet az EISA-ba, a Video Szekció és az Audio Szekció-t hívták életre. Később a tiszta audióról a többcsatornás szórakoztatásra való természetes fejlődést követően ez utóbbi szekciók természetszerűen az Audio / HT szekcióhoz vezetek. Néhány évvel később, 2002-ben, az EISA még több magazin egyesítésével, amelyek a Mobile Electronics területét fedték le, illetve az akkoriban megszűnt ECAP társulás számos egyéb magazinjával együtt, az autó elektronikai részleget hívta életre.

2005-ben az EISA bemutatta a Green Awards-ot(„ZÖLD díjak”) a Trondheim-i Tudományos és Technológiai Egyetemmel, az Emberi Jogtudományi Egyetemen Bonnban, a Delft Technology Delft University of Industrial Design Engineering és a Delft és a Sims Recycling Solutions Eindhoven részvételével.

2007-ben a meglévő Konvergencia szekciót átnevezték Mobile Devices Szekciónévre, hogy hatékony választ adjanak az egyre több termék megjelenésére ezen a piacon, amelyek egyidejűleg a hang, a videó és a mobil területekhez is tartoznak.

2013-ban az EISA néhány módosítást hajtott végre a belső szervezetén, hogy struktúra jobban tükrözze a piacon bekövetkezett változásokat és úgy döntöttek, hogy a szekciók által lefedett területek képviselőinek korábbi tagolását a Szakértő csoportok váltják fel. Az új szakértői csoportok jobban meghatározzák az EISA tagjainak szakértelmét, és rugalmasabbá teszik a tagok számára, hogy részt vegyenek közvetlenül az általuk képviselt területeken folytatott megbeszéléseken. Az eredmény erősebb, jobb és relevánsabb EISA-díjakat eredményez majd, és könnyebben megvalósítható a különböző szakértői csoportok véleményeinek összevonása. Így létrejött egy erősebb és korszerűbb EISA, amely megfelel az elkövetkező évek kihívásainak./

Forrás: Napidroid

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus