Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Termékek Menü

A Xiaomi okostelefon gyorsan alkalmazkodik az igényeidhez

Mit szólnál egy olyan okostelefonhoz, amelynek kialakításába te is beleszólhatsz? A kínai székhelyű Xiaomi nevű cég pontosan ezt biztosítja a számodra. 

A gyártó a hagyományos értelembe véve nem költ reklámokra, hanem a közösségi médiákon keresztül teszteli a készülékeit, vagyis figyeli a visszajelzéseket, véleményeket, és ha szükségesnek látja, azonnal változtat a Xiaomi okostelefonok külső vagy belső adottságain. Talán ezért is olyan népszerűek a készülékei, bár az sem kizárt, hogy a mögötte lévő kiváló technológia, a rendkívül jó árak és a szép külső is közrejátszik abban, hogy oly vonzók ezek az embereknek.

A világ ötödik legnagyobb okostelefon gyártójának lenni nem olyan rossz! A kínálat hatalmas a Xiaomi okostelefonok között, a középkategóriától kezdve a csúcstelefonokig, amelyek közül az utóbbiaknak is igen kedvező az ára a hasonló kategóriás telefonok között. Ugyanakkor a rendkívül jó árképzés nem jelent minőségromlást más márkájú mobiltelefonokhoz képest.

A világszerte rengeteg eladott Xiaomi okostelefon és a hatékony, reklámok nélküli közvetlen kommunikáció a vásárlókkal, teszi mindezt lehetővé. Példának okáért az Mi3-as, a piacra kerülésekor a világ leggyorsabb Android típusú mobiltelefonjának számított. Úgyhogy bátran nézelődhetsz a Xiaomi bőséges kínálatában, ha kedvező árú, ám minőségi mobiltelefont szeretnél vásárolni. Jó befektetés lehet a Xiaomi okostelefon, ha valami erősre vágysz, de nem túl drágára, mert a középkategóriában nem jellemző prémium minőséggel találkozhatsz.