Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Termékek Menü

Apple tablet, az ellenállhatatlan mini számítógép

Az iPad-ek világa sokaknak magával ragadó élményt biztosít, hiszen ezek a készülékek mind munkára, mind szórakozásra kiváló lehetőséget kínálnak. 

Az egyedülálló és magasra fejlesztett technológiai háttér kiválóan ötvöződik a letisztult és gyönyörű dizájnnal, amely azonnal kiemeli és felismerhetővé teszi az Apple tableteket a konkurencia termékei közül. A kimagasló teljesítmény lehetővé teszi a videóval vagy képszerkesztési munkálatokkal kapcsolatos tennivalók elvégzését, és természetesen nem jelent problémát a multitask üzemmód sem.

Az Apple tabletek egyedülálló Retina képernyő technológiája mindenkit elvarázsol, élmény ezekkel a videózás, filmnézés vagy a fotókészítés.  A két beépített elő- és hátlapi kamera, illetve az izgalmas App-ok végtelen lehetőségeket rejtenek a képszerkesztéssel kapcsolatosan, de a Facetime-ozás is akadályok nélkül működik. Az Apple tablet nagy teljesítményének köszönhetően, egyetlen feltöltéssel 10 órán keresztül is állja a kihívásokat. Ha nem vagy nagy számítógépes guru, akkor is kézre fog esni rajta minden, és ösztönös mozdulataiddal könnyedén elboldogulhatsz a mappák és App-ok között.

Attól pedig többé nem kell tartanod, hogy nemkívánatos személyek kukkanthatnak be a személyes dolgaid közé, hiszen a Touch ID-val biztonságban tudhatod készülékedet. A még hatékonyabb tevékenykedéshez pedig számos olyan hasznos kiegészítővel elláthatod az Apple tabletedet, mint például az Apple pencil, a billentyűzet, a bárhol elérhető Wifi, rengeteg izgalmas iPad alkalmazás és a gyönyörű tokok.

Tartalomhoz tartozó címkék: Apple tablet Apple tablet ár