Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Termékek Menü

AUDIO/ACOUSTIC

A Tower hangsugárzó rendszer konfigurálása igény szerint, egyedi paraméterek kalkulációja alapján kerül kiajánlásra és összeállításra, amelyet a vásárló igényei, vagy az adott hangtér akusztikai követelményei szerint tervezünk és szállítunk. Minden ügyfelünknek egyedi ajánlatot készítünk, melynek során a teljes mechanikai, függesztési, és elektronikai rendszerigényeket is figyelembe vesszük. A Tower alaprendszere később is kiegészíthető további elemekkel, amelynek segítségével egy többlépcsős hangosítási rendszert is fejleszthetünk további igények felmerülése esetében. A The Tower akusztikai rendszer alkalmas bármilyen igényű rendezvény, esemény, színházi vagy más színpadi produkció egyszerű, gyorsan és könnyen alakítható, kézi erővel mozgatható és beállítható akusztikai, hangosítási igényeinek kielégítésére külön fém traverz építési igénye nélkül. Gyors és kiváló megoldás a hangosításra kulturális intézményeknek, rendezvény szervezőknek, önkormányzatoknak, színházaknak, koncertszervezőknek...
Nincs megjeleníthető termék.