Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Termékek Menü

Az 5 legjobb csúcsmobil egy felmérés szerint

Az 5 legjobb csúcsmobil egy felmérés szerint

A Consumer Reports egy termékek értékelésével foglalkozó nonprofit szervezet, amely kiadott egy friss toplistát a legjobbnak talált okostelefonokról. 

Az amerikai szervezet szerint a legjobb okostelefon a Galaxy S8+ lett, a második helyre pedig a Galaxy S8 került. A két mobil csak a kijelző és az akkumulátor méretében tér el egymástól, és egyaránt nagyon erős hardverrel, különleges megjelenítővel és kiváló kamerával rendelkeznek. A Consumer Reports az egyetlen kényelmetlen megoldásként, a hátlapi ujjlenyomat-olvasót említi, ami túl közel van a kamerához, és az elődökkel ellentétben így nem oldható fel vele a mobil, ha az asztalra van téve.

 

A harmadik helyezett a tavalyi Galaxy S7 edge lett, ami még most is igen népszerű, a negyedik pedig az LG G6, ami szintén remekül sikerült. Az LG csúcsmobilja az elődeivel ellentétben már vízálló, és ez is egy nagyon vékony kerettel ellátott kijelzőt kapott, ami manapság igen divatos, ám egyelőre még ritkaságszámba megy.

Az Apple iPhone 7 Plus az 5. helyet érte el.  Igaz, már ez sem egy túlzottan friss készülék, és az iPhone 8 megjelenése után jó eséllyel változni fog a sorrend.

 

Forrás: Napidroid

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus