Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Termékek Menü

Az új fejlesztésű robot már kapható nálunk

Nem vitás, hogy az emberiség már átlépett az innovációk korába, amikor még a legnagyobb szabású elképzelések is rövid időn belül valósággá tudnak válni a professzionális munka eredményeként. 

Többek között ezt tükrözi az is, hogy már a robotika sem egy ismeretlen terület és a szakemberek számos fejlesztést végeznek el nap, mint nap. Eddig csak a filmvásznakon láthattunk robotokat, amik lenyűgöző formatervezéssel és tudással rendelkeznek, de azért mindig is éreztük, hogy ez nem marad sokáig így.

Csak nemrég történt az áttörés, amikor az innovatív eredményeknek köszönhetően a programozható robot piacra került. A látvány önmagáért beszél, de természetesen egy ilyen nagyszerű termék nem csak a különleges formatervezésével hívja fel magára a figyelmet. A speciális kialakításának köszönhetően a formás szerkezet olyan tudással rendelkezik, ami kiválóan hasznosítható az oktatás és a szórakozás terén. Bár korábban is voltak próbálkozások a programozható robot gyártás terén, ami az 1PRO típus megszületését eredményezte, de az új fejlesztésű, Alpha 1E nevet viselő modell egyértelműen többre képes.

Az új érzékelőinek, a giroszkópjának és az erős számítástechnikai összetevőinek köszönhetően a képességei felülmúlják az elképzeléseket. Könnyen azt gondolhatnád, hogy már nem lehet tovább fokozni az új programozható robot dicséretét, de a helyzet az, hogy még nem is esett szó a legizgalmasabb tulajdonságáról. Egy külön beszerezhető távirányító használatával könnyedén irányítható a szerkezet, ami nem csak tanulási, hanem kikapcsolódási lehetőséget is nyújt kicsiknek és nagyoknak.