Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Termékek Menü

Ezekre figyelj az okosóra rendelés során!

Sokszor jól jönne egy óra, ami nemcsak az időt mutatja. De nagyon fontos, hogy az okosóra rendelés tudatos, körültekintő döntést kövessen. Sok mindent érdemes szem előtt tartani, ha beruházol egy ilyen eszközbe. 

Először is ott van a design. Fogadjunk, hogy az első gondolatod az volt, hogy egy formás, mutatós darabot szeretnél a kezedre csatolni. Ez rendben van, de jelen esetben a kijelzőre is figyelned kell. Arra, hogy mennyire tudod azt átlátni. Az óra mérete és kialakítása ugyancsak döntő kérdés. Legalábbis akkor mindenképpen, ha mondjuk futni szeretnél vele, hiszen ekkor is stabilan kell ülnie a csuklódon.

Az okosóra rendelés másik kulcskérdése, hogy az óra mennyire hangolható össze a telefonoddal. Vigyázz: bizonyos modellek nem mindegyik operációs rendszerrel kompatibilisek! Ha sportolásra használnád, érdemes utánanézned, hogy mennyire pontosak a mérései. Na jó, talán nem baj, ha nem hajszálpontosak, de mondjuk sprintelés közben ne egy lassú séta mérési adatait tolja az arcodba. Szintén fontos lehet, hogy strapabíró legyen. Szerencsére már mindegyik darab vízálló, ezenkívül vannak olyan modellek is, amelyek üvegborítása egy enyhébb ütődést is simán kibír.

Az okosóra rendelés során azt se árt számba venned, hogy milyen extrákra vágysz. Például, ha edzés alatt zenét szeretnél hallgatni, akkor olyan modellt érdemes keresned, amellyel ezt is megteheted. Vagy, ha úgy nagyobb biztonságban érzed magad, olyan eszközt rendelj, amin a SOS gomb is helyet kapott! Azt megnyomva könnyen hívhatsz segítséget, ha baj van.