Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Termékek Menü

Humanoid robot vásárlás játékhoz, kísérletezéshez

Eljött az idő, hogy kijelenthetjük: Nálunk robotot is vásárolhatsz! Idáig csak fantáziálhattál arról, hogy milyen lenne, ha Neked is lenne egy. 

Most azonban ki is próbálhatod az Alpha 1E humanoid robotot, amely lenyűgöző mozgásokra képes. Mint az emberek, önállóan lépeget, emelgeti lábait, karjait, táncol, guggol, fekvőtámaszt csinál, focizik és harci mozdulatokat tesz. A robot vásárlás már nem a jövő nemzedék privilégiuma, Számodra most is elérhető.

Akiket kicsit is érdekel a jövő, azokat nem hagyja hidegen a robotika és az automatizáció lenyűgöző világa sem. Mindez, természetesen minket is rendkívül felvillanyoz. Ugyanakkor a robot vásárlás célja nemcsak a játék lehet. Számos egyéb okból is érdemes megvásárolni a humanoid robotokat, mint például a tanulás érdekében. A jövő programozóinak és tesztelőinek alapvető követelmény, hogy jól bánjanak a legkülönfélébb automata módon működtethető eszközökkel, tárgyakkal.

Az Alpha 1E humanoid robot megvásárlása nagyon jó lehetőséget nyújt különféle kiállításokra vagy közösségi találkozókra is, mert garantáltan odavonzza az embereket, így a Tiéd lehet a legnépesebb stand. Játéknak, ajándéknak, szórakozáshoz is kiváló választást jelentenek a robotok, hiszen nemcsak a legifjabb nemzedék tekint rájuk érdeklődve és csodálattal. Ha szeretnéd kipróbálni, hogy mobil telefonos applikáció segítségével, az előre beprogramozott lehetőségeken kívül, milyen mozdulatokat tudsz még kicsikarni egy humanoid robotból, akkor most itt a lehetőség, hogy kihívás elé állítsd magad!