Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Elfogadom
Termékek Menü
0

Ismeri ezt a funkciót a Viberen?

Ismeri ezt a funkciót a Viberen?

Sok kínos pillanattól mentette meg a felhasználóit a Viber “üzenet törlése” funkciója. Akkora igény mutatkozik rá, hogy hamarosan meg is újítják azt.

Bárkivel előfordulhat, hogy a küldés gomb megnyomása után veszi észre: nem a megfelelő személynek küldte el üzenetét vagy megbánta azokat a szavakat, amelyeket a másik félhez intézett. A Viber ebben a helyzetben az “Üzenet törlése” funkcióval segít. A csevegésben a jobb felső gomb legördülő menüjéből válassza ki az „üzenetek szerkesztése” lehetőséget. A megjelenő ablakban ki kell jelölni (az üzenet hosszan tartó megnyomásával) a törölni kívánt elemet. Itt két lehetőség között választhatunk: „törlés saját magamnál” vagy „törlés mindenkinél”.

A funkció segítségével a felhasználók privát beszélgetéseikben és csoportos üzenetváltásaikban is azonnal törölhetik véletlenül elküldött üzeneteiket vagy fényképeiket. A sok más üzenetküldőben nem elérhető, de a Viberben meglévő funkció biztosítja a felhasználók számára, hogy elküldött üzeneteiket két héten át bármikor visszavonhassák, még akkor is, ha azokat a másik fél már elolvasta.

A Viber értesíti is a beszélgetések résztvevőit arról is, ha valaki eltávolított egy üzenetet.

Forrás: HVG Tech

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus