Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Termékek Menü

Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A HungARTradicíó Kft. & Nagyváradi-Kis Anna Mária egyéni cég egy Magyarországon bejegyzett, a magyar törvényi előírásoknak megfelelő, kiskereskedelemi csomagküldési engedéllyel rendelkező vállalkozás. A HungARTradíció Kft. & Nagyváradi-Kis Anna Mária egyéni cég a rá vonatkozó törvényi előírásokat maradéktalanul betartja.

Adatvédelmi politika

Személyes adatokat Magyarországon az internetszolgáltatók az adatvédelmi törvény által előírtak szerint kezelhetnek. A törvény szerint személyes adat a meghatározott természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, vagy amelyből következtetés vonható le a személyre vonatkozóan.

A törvény kimondja: ha valaki saját elhatározásából átadja az adatait egy vállalkozásnak, akkor a vállalkozásnak nem szükséges bejelentkezni az adatvédelmi nyilvántartásba. Azonban azt szigorúan be kell tartaniuk, hogy mindkét fél számára egyértelmű legyen az, hogy az adatokat hol, mire, meddig használhatja az adatkezelő.

Szerzői jog

Az oldal tartalmát nemzetközi megállapodások alapján a szellemi termékekre vonatkozó rendelkezések védik. Amennyiben ezen rendelkezéseket valaki megszegi, bírósági eljárásra számíthat.

A website-on szereplő, termékekre vonatkozó információkat a HungARTradíció Kft. harmadik féltől kapja. Azok változtathatóak, és az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.

Technikai okokból hibásan közölt adatokért felelősséget nem vállalunk. Hibás árközlés esetén a HungARTradíció Kft. fenntartja a jogot, a hibás rendelések törlésére.