x

Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Termékek Menü

Készülékbiztosítás

Kedves Ügyfelünk!

A Generali Biztosító a magas kárhányad miatt úgy döntött, hogy 2018. június 1-i dátummal

-          díjat és

-          önrészt emel.

Díj: A díjváltozás a mellékletben megtekinthető ITT

Önrész: Az önrészesedés mértéke káreseményenként a kárösszeg 20%-a, de legalább 10.000 Ft főszabályként. További részletekért érdeklődjön e-mailben az info@artmobil.hu címen vagy telefonon a 20 2972046-os mobilszámon.

Partnerünk a Termékbiztos. Biztosítási ajánlatért fordulj hozzánk bizalommal - info@artmobil.hu

TERMÉKBIZTOSÍTÁSI TÁJÉKOZTATÓ

Minden garancián túli meghibásodásra (ázás, törés, stb) és lopási, rablási káreseményre kínálunk megoldást.

Mi az a TERMÉKBIZTOS?

Termékbiztosítás + Kiterjesztett garancia = TERMÉKBIZTOS

A Termékbiztos egy olyan védelmi csomag, mely az újonnan vásárolt műszaki készülékek/berendezések védelmére, egyben kínál biztosítást és kiterjesztett garanciát.

Termékbiztosítás a műszaki készülék/berendezés használata során az előre nem látható, a készülékre kívülről ható káresemények következtében hirtelen fellépő károkat téríti meg, mint például:


 
  • sérülés, törés, vagy megsemmisülés
  • kezelési hiba, gondatlanság, rosszindulatú rongálás
  • tűz, villámcsapás, robbanás, betöréses lopás, vandalizmus
  • víz, nedvesség vagy folyadék minden fajtája
  • földcsuszamlás, talajsüllyedés, sziklaomlás
  • jégverés, árvíz, lavina, hó nyomás, vihar
  • elektromos energia közvetlen hatásai légköri elektromosság közvetett hatása
  • külső események mechanikus hatásai
  • nem hordozható berendezéseknél a vásárlás és az üzemeltetés helye közötti szállítási útvonalon bekövetkező károk
  • hordozható berendezések esetén a Magyar Köztársaság területén bárhol az üzemeltetés és használat során bekövetkező károk
 

Termékbiztosítás kockázatviselésének kezdete a készülék szaküzletben történő átvételének időpontja, online vásárlás esetén a számla keltének a dátuma.

Kiterjesztett garancia arra nyújt védelmet, ha a műszaki készülék/berendezés alkatrészeiben hirtelen, olyan előre nem látható meghibásodás lép fel, ami tartós hibából ered, és amely a gyári alkatrész funkciójának hirtelen megállását eredményezi melynek következtében javításra vagy cserére van szükség a készülék rendeltetésszerű használatához
Kiterjesztett garancia kockázatviselésének kezdete a gyártói Garancia lejártát követő nap.


Termékbiztosítás + a Gyártói garancia + Kiterjesztett garancia az ön készülékére a lehető legteljesebb kockázati védelmet nyújtja! A Termékbiztosítás eseményekből eredő károkért a    vállal fedezetet, míg aKiterjesztett garancia a    biztosítja. A TERMÉKBIZTOS e két önálló szolgáltatást egyesíti azért, hogy Ön kényelmnesebben dönthessen, készüléke teljes körű biztonságáról.

 

Termékbiztosítást kizárólag a Magyarországon, számlával/nyugtával, újonnan vásárolt készülékekhez lehet igénybevenni magánszemélyek és cégek részére.

Az alábbi linket bemásolva a keresőbe biztosításodat Önállóan is megkötheted az ARTmobil.hu oldalon újonnan vásárolt mobilkészülékre:

DÍJKALKULÁTOR

Ajánlatokért és a részletekért fordulj hozzánk bizalommal - info@artmobil.hu