Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Termékek Menü

HIGIÉNIA

Mai életünkben a higiénia és az egészségünk védelme egyre fontosabb kérdés. Válaszokat sokféleképpen adhatunk ezekre az Önmagunk egészségének a védelmét szolgáló kérdésekre, de az alapvető lépések, hogy vigyázunk környezetünk és saját testi higiéniánk megőrzésére fertőtlenítő szerekkel - felület és kéz - valamint ha szükséges és egészségi állapotunk megkívánja maszkot hordunk a külső fertőzések elkerülése érdekében.
Rendezés:
Nézet:

Önmagunk és környezetünk védelmében otthon nem feltétlenül szükséges maszkot hordani - kivétel persze ha bármely légúti tünettel betegek vagyunk - de ha muszáj és kimozdulunk hazulról, akkor érdemes maszkot hordani. Maszkot csak helyesen szabad és érdemes használni, mert akkor kényelmes és nem mozdul el, nem érzünk rá kényszert, hogy igazgassuk és ezzel fertőzés veszélyt okozzunk önmagunknak. Tájékozódjon a használati utasításban a helyes maszk felhelyezésről.

Kéz és felület fertőtlenítő használata mind az otthoni mind pedig a közösségi érintkezések kapcsán ajánlott és hasznos. A gyakori szellőztetés otthon, kiegészítve felmosásnál felület fertőtlenítő szer használatával és kézfertőtlenítő alkalmazásával ha éppen nincs lehetőség szappanos kézmosásra, mindenképpen csökkenti a megfertőződés kockázatát. Vigyázzunk magunkra és ezzel egyben környezetünkre is!