Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Robotika

Alpha humanoid robot család

A JÖVŐ ELKEZDŐDÖTT

Learn. Digital. Mobiltelefonról szabadon programozható robotok.

Fel kell készítenünk a következő nemzedéket arra, hogy teljes értékű életet élhessenek a robotizáció és automatizáció által megváltozott világban. Ehhez a digitális készségek oktatását a tanulási folyamat, a gyermekek készségeinek fejlesztése és a mindennapok részévé kell tenni. Az iskolákban és az iskolán kívül is a gyermekeknek az elméleti tudás mellett el kell sajátítaniuk a kérdések feltételéhez szükséges gondolkodási készségeket, s az ötletek gyakorlatba való átültetéséhez szükséges kreatív készségeket is. Az egész életen át történő tanulás eredményeinek pedig az egész életen végigvonuló aktivitásban kell megtestesülniük.

UBTech Robotics - DIGITÁLIS JÖVŐ

Mobiltelefonról (IOS és Android okostelefonok) könnyen és előképzettség nélkül programozható robotcsalád. A digitalizáció és gyermekeink jövője összeforr. Oktatási célú robotjainkkal játszva lehet tanulni és elsajátítani a programozás logikáját. Élményalapú tanulással olyan eszközrendszert adhatunk gyermekeink kezébe, mely a jövőjüket határozhatja meg.

Rendezés:
Nézet:
Rendelhető (3-6 munkanap)
267.999 Ft

Egészen elképesztő, hogy milyen robotokat láthattunk az elmúlt években a nagyképernyőn, azonban sok ezek közül a robotok közül már a fogyasztók számára is elérhető. Ilyen az Alpha 1E nevű robot is, mely most csak az Artmobil-nál pár kattintással előrendelhető! Ez a modell a robotika jövőjét képviseli és kiváló társ lehet oktatásban és szórakozásban egyaránt. A mobiltelefonról (IOS és Android is) könnyen és előképzettség nélkül programozható robotcsalád hatalmas sikernek örvendett az elmúlt hetekben, és egyértelműen a jövőt képviseli. A digitalizáció és gyermekeink jövője ugyanis ebben a robotban összeforr, hiszen az oktatási célú robotjainkkal játszva lehet tanulni és elsajátítani a programozás logikáját, ezzel egy élmény alapú tanulást biztosítva a fiatalok számára.

Ha pedig eluntuk a számokat, akkor a robot irányítása is rengeteg izgalmat hordoz magában! Az Alpha 1E egyértelműen egy nagy mérföldkő a robotika történetében, és a termékcsalád legfejlettebb tagjának számít jelenleg. Új érzékelői és giroszkópja révén egészen új izgalmakat biztosít a felhasználók számára. Kibővített hardver, jobban felépített szoftver és még egy halom újítás vár titeket is ebben a robotban! Ha otthon vagytok a robotikában, akkor annak is örülni fogtok, hogy egy külön távirányító segítségével akár több tucat Alpha 1E is irányítható egyszerre, tehát kész a saját hadsereg! Ha robotikát és programozást szeretnél tanítani a gyerekeknek, vagy csak te magad próbálnád ki ezeket a dolgokat, akkor az Alpha 1E humanoid robot tökéletes választás lesz. Ismerd meg részletesen webáruházunkban!