Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Termékek Menü

ALPHA 1E

Ár:
249.999 Ft (196.850 Ft + ÁFA)

ALPHA 1E – MÉG TÖKÉLETESEBB TÁRS

Az Alpha 1E, vagyis EBOT az Alpha robotcsalád legújabb, legfejlettebb és legnagyobb tudású tagja. A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően az Alpha 1E bár külsőleg nagyon hasonlít elődjére, az 1PRO-ra, de tudását tekintve szinte teljesen új modell. Új érzékelői és giroszkópja révén képességei új távlatokat nyitnak, miközben számítástechnikai összetevői is jelentősen erősödtek. Mégis, talán legizgalmasabb új tulajdonsága, hogy egy külön megvásárolható távirányító segítségével akár több tucat Alpha 1E is egyszerre irányítható. A nevében szereplő E betű az angol 'education' és 'entertainment' (oktatás és szórakoztatás) kifejezésekre is utal és a gyártó által eszközölt jelentős változtatások eredményeként még magasabb szinten meg is tud felelni kitűzött céljainak.

Elérhetőség: Előrendelhető
Cikkszám: 9001
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: UBTech
Menny.:

Leírás és Paraméterek

A LEGÚJABB FEJLESZTÉSEK

 

 • Infravörös távolságérzékelő a mellkasban
 • 3 tengelyes giroszkóp, melynek segítségével az Alpha 1E képes önállóan felállni
 • Gyorsabb processzor és jelentősen megnövelt RAM
 • Nagyobb akkumulátor
 • Az opcionálisan rendelhető Command távirányítóval akár 100 db Alpha 1E robot is irányítható egyszerre
MŰSZAKI ADATOK
Méret 401 x 208 x 124mm
Súly 1,8 kg
Szín fehér
Anyaga alumínium ötvözet, PC+ABS borítás
Processzor ARM 32-bit Cortex-A7 CPU@900MHz
RAM 512MB
ROM 4GB Flash
Akkumulátor 2500mAh 7.2V lítium
Hangszóró 3W
Mikrofon X2 MIC
Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n
Bluetooth BT V2.1+EDR/v3.0/v3.0+HS/v4.2
Szenzorok Gyorsulásérzékelő, infravörös távolságérzékelő, 3 tengelyes giroszkóp, érintésérzékelés

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

EDUKÁCIÓS CÉLÚ, HUMANOID ROBOT

A JÖVŐ ELKEZDŐDÖTT

Játék és fejlesztés

Gyermekeink digitális bennszülöttként már együtt nőnek fel az új technológiákkal, életük meghatározó részévé válik a digitalizáció és a robotika. Az emberi mozgást utánozó robotcsalád a programozási nyelv ismerete nélkül, intuitív módon tanítja meg a programozás alapjait akár már 8 éves kortól!

 

FLEXIBILIS

Akárcsak az emberi mozgás

Az Alpha1E nemcsak lenyűgöző technikai csúcsteljesítmény, 
de elgondolkodtató, szórakoztató találmány az emberi mozgást utánozó robotcsalád, melynek intuitív programozási lehetősége egyaránt segíti a gyerekek és a felnőttek számítástechnikai affinitásának fejlesztését.

ALPHA 1E

 • Továbbfejlesztett mozgás és szórakoztatás
 • Interakció hangokkal
 • Testre szabható tartalom
 • Applikációs vezérlés
 • Csoportos irányíthatóság
 • Programozói közösség és szervezett oktatás
 • Biztonságos és tartós anyaghasználat

Akárcsak az emberi mozgás

A „testtartás” algoritmus bevezetésének köszönhetően az 1E sétálás közben még emberibb hatást kelt. Az emberi testet utánzó formát 16 szervomotor mozgatja, melyek önálló IP címekkel rendelkeznek és az infravörös érzékelők, giroszkópok és más érzékelők adatszolgáltatásának összehangolásával olyan összetett mozgásokra is képesek, mint a fekvőtámasz, kézenállás, vagy akár a jóga, Kung-fu vagy hip-hop táncmozdulatok. Az 1E számos egyéb beépíthető szenzorain keresztül „érzi” a környezetét és intelligensen alkalmazkodik, reagál egy-egy adott szituációra.

Interakció hangokkal

Az Alpha 1E immár valódi társ, akivel beszélgethetsz! Ha szeretnéd társalog veled megadott témákban, vagy önállóan mesél is. Alpha 1E lejátsza a kedvenc dalodat, és táncol veled. Családi bulihangulatot varázsol. Beszélgethetsz vele, vagy ha unatkozol és egyedül érzed magad, sőt történeteket is mesél! Hangerejét szabályozhatod és mindenkori állapotát (pl. töltöttség) is ellenőrizheted.

Applikációs vezérlés

Koreografáld meg saját táncodat és tanítsd meg az Alpha 1E-nek. Tervezz neki mozdulatokat vagy akár hosszabb mozgásokat. A programozáshoz nem kell kódokat böngészned, a könnyen átlátható grafikus programelemekkel csak legóznod kell. Számos új, opcionálisan megrendelhető érzékelő is segít abban, hogy amit megtervezel, könnyen és gördülékenyen működhessen. A beépített infravörös távolságérzékelőn és giroszkópon kívül rendelhető még páratartalom-, hőmérséklet-, fény- és színérzékelő is.

 

TESTRE SZABHATÓ TARTALOM

Még természetesebb hatás

Az Alpha 1E-be épített giroszkópnak köszönhetően, a robot az elesést követően magától képes fölállni, ráadásul infravörös távolságérzékelőjének köszönhetően az Alpha 1E képes mozgás közben az akadályokat is kikerülni. Az 1E mellkasán található kiegészítő panelen további érzékelők találhatók. Fedezze fel a számos új lehetőséget amit az Alpha 1E robot nyújt!

 

CSOPORTOS IRÁNYÍTHATÓSÁG

Induljon a show!

A robotok összehangolt mozgatása napjaink egyik kiemelt technikai feladata, amely széleskörű figyelmet kap. Az Alpha 1E lehetőséget ad rá, hogy akár 100 társával együtt mutasson be összehangolt bemutatót, táncot vagy más csoportos előadást, hanggal együtt. A külön megrendelhető transmitter segítségével késedelem és eltérések nélkül tudja végrehajtani a kapott utasításokat, miközben a hangot is képes szinkronban tartani. A robotok által bemutatott központi vezérlésű közös előadás komoly figyelemfelkeltő erővel bír. Egy ilyen show-elem a rendezvényeken rendkívül hatásos lehet.