Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A tapasztalat és újszerű látásmód a kereskedelemben is arra ösztönzi cégünket, hogy a vevői igények kielégítését eredeti megoldásokkal tegyük igazán élményszerűvé vásárlóinknak. A HungARTradíció Kft. számos tapasztalatot szerzett a kereskedelem, kultúra és társadalmi szerepvállalás területén. Mindig hittünk és hiszünk az őszinte kommunikációban az egymás megismerésben, ez tett minket midig sikeressé. Tegyél próbára minket Te is!

A személyes vásárlás élménye otthonról!

Szolgáltatások számos területén dolgoztunk együtt elégedett partnerekkel, akiknek a támogatására ma is számíthatunk. Üzleti partnereink között megtalálhatók kisebb és nagyobb cégek, szolgáltatók, társadalmi szervezetek. Többek között a Duna Televízió, Panoráma világklub, ….. Hitünk a kiszámítható együttműködés sikerében ösztönzött minket a kereskedelmi tevékenység kiterjesztésére a világhálón. www.artmobil.hu

 

 

info@artmobil.hu 2724 Újlengyel Határ út 12. Mobil: +36202972046

Az áruház, amit igazán szeretsz!

Kereskedő adatai:

Hungartradíció Kft.
2724 Újlengyel Határ út 12.
Cégjegyzékszám: 14-09-314282
Cégbíróság: Cégbíróság Sm-i Kaposvár
E-mail elérhetőség: artmobil@artmobil.hu
Telefonos elérhetősége: +36202972046
Adószám: 24969749-2-13


Munkatársak:

Horváth Ákos

ügyvezető, tulajdonos

e-mail: horvath.akos@artmobil.hu

Nagyváradi-Kis Anna Mária
ügyvezető, tulajdonos
e-mail:nagyvaradi.anna@artmobil.hu

Bokor Mariann megbízott képviselő, e-mail: bokor.mariann@artmobil.hu