Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Termékek Menü

Samsung telefonjával is feloldhatja számítógépét és cserélhet egyszerűen fájlokat az eszközök között

Samsung telefonjával is feloldhatja számítógépét és cserélhet egyszerűen fájlokat az eszközök között

A Windows 10-es szoftvert  futtató számítógépek és a Samsung-okostelefonok első hallásra nem sok egyezőséget mutatnak, de egy applikáció-frissítés után könnyű megtalálni közöttük a közös nevezőt.

A Samsung frissítette a Samsung Flow applikációt, és ennek köszönhetően immár lehetőség van arra, hogy a Windows 10-es PC zárolását egy Samsung-okostelefon ujjlenyomat-olvasójának a segítségével is feloldhatjuk. Ehhez le kell tölteni a telefonra a Samsung Flow applikációt a Google Play Store-ból, és Windows Store-ból is telepíteni kell azt a Windows 10-est futtató gépre. Ezután az eszközöket Bluetooth-kapcsolaton keresztül kell párosítani. További követelmény, hogy az Alkotói Frissítés telepítve legyen, és hogy az okostelefonon legalább Android 6.0 vagy frissebb verzió fusson. A bluetooth-os párosítás után már működik is a különleges zárolás-feloldás, illetve a számítógépen (is) lehet venni az okostelefonos értesítéseket, és fájlok is egyszerűen cserélhetők az eszközök között.

Forrás: HVGtech

Tartalomhoz tartozó címkék: hír Újdonság
blog comments powered by Disqus