Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Termékek Menü

Caterpillar

Caterpillar strapatelefonjai, bármi történjen is, kitartóan és megbízhatóan végzik a dolgukat és szolgálják ki a felhasználó igényeit. Masszív megjelenés és tudás jellemzi a CAT készülékeket, melyek mindazt tudják, amit megszokhattunk egy okostelefontól, plusz csepp, por, ütésálló kivitelben készülnek.
Rendezés:
Nézet:

Nincsenek manapság strapabíróbb telefonok a CAT-eknél, melyek már sok éve élnek a köztudatban az elpusztíthatatlan készülékek szintjén. Ezeket a készülékeket ipari munkakörökbe ajánlják a gyártók, ahol egy átlagos telefon 2 napig sem bírná. Webáruházunkban te is számos Caterpillar telefon modellt megtalálsz a régebbiektől egészen a legújabbig. Ha olcsó, költséghatékony, de kifejezetten strapabíró telefont keresel, akkor a CAT S széria, B széria is remek választásnak fognak bizonyulni. Ezek között találni olcsóbb és drágább telefonokat Android operációs rendszerrel és dual sim kialakítással, mely lehetővé teszi, hogy egyszerre 2 sim kártyát is használj a telefonban, így kiváló céges készüléket csinálhatsz egy jó CAT-ből.

A Snapdragon processzorok garantálják, hogy minden alkalmazás megfelelően fusson a régebbi modelleken is, a belső tárhely pedig általában bővíthető, ha nem félsz egy kicsit mélyebben a pénztárcába nyúlni, hogy egy igazán minőségi és szinte elpusztíthatatlan telefont vásárolj, akkor ismerd meg a Caterpillar prémium telefonok közül az S52-t vagy S61-et vagy kicsit mérsékeltebb árfekvésben a Land Rover Explor-t! A Qualcomm Octa-Core processzorok, az igény szerinti belső tárhellyel és HD kijelzővel megadják a választás szabadságát a CAT telefonok között. Az S61 képezi jelenleg az abszolút prémium kategóriát. Egyedülálló kialakítás, erős hardver, a legmodernebb szoftver és rengeteg hasznos funkció áll rendelkezésedre a mindennapokban, ha az S61 mellett teszed le a voksod. Ismerd meg változatos CAT készülékeinket webáruházunkban még ma!