Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Termékek Menü

Sony

Rendezés:
Nézet:

Gyakran fordul elő, hogy egy adott feladat megoldásához az életünk más területéről származó élményünk, tapasztalatunk segít hozzá. Többek között a Sony okostelefon modelljeinek a megálmodóival is ez történt. A Sony tévéket már régóta ismerjük, és szeretjük. De gondoltad volna, hogy a rájuk jellemző képernyővel már a telefonodon is találkozhatsz? Konkrétan a Sony BRAVIA tévétechnológia az, amellyel az újabb, prémium mobilok kijelzője is készül. Így a telefonodon is 4K HDR minőségben nézheted a tartalmakat. Na de mit is jelent ez? Szélesebb színspektrumot, egyedülálló kontrasztot, elképesztő tisztaságot és ugyanazt a részletgazdagságot, mintha a TV képernyője előtt ülnél. A gyártó egy másik ismert, minőségi terméke a Cyber-shot fényképezőgép.

A Sony okostelefon kedvelői ennek is sokat köszönhetnek. Legalábbis azok mindenképpen, akik nem feltétlenül a legjobb fényviszonyok között fotóznak. A Sony csapata ugyanis egyes prémium modellek kifejlesztésekor a fényképezőgép gyártása során alkalmazott technológiát használta fel. Így a mobilok vadonatúj objektívet kaptak, meg egy olyan érzékelőt, ami nagyobb képpontokat tesz lehetővé. Ennek eredményeként ezekkel a telefonokkal gyenge fényben is tűéles képeket lehet készíteni. Talán vegyes érzésekkel olvasod mindezt, hiszen az ilyen extrákat tartalmazó darabok ára eléggé borsos. Ám ez ne szegje a kedvedet! Csak figyeld a honlapunkat! Rendszeresen várnak nálunk akciók, különleges ajánlatok. Így könnyen lehet, hogy a csúcsminőségű Sony okostelefont is megkaphatod elérhető áron.