Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Termékek Menü

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek

A vásárlás menete:

  • 1. Bejelentkezés a webshopba
    1.1 Amennyiben Te már regisztrált vásárlónk vagy, kérjük, jelentkezz be a kívánt felhasználónévvel és a hozzá tartozó jelszóval webshopunkba a weboldal fölső sávjában található bejelentkező felületen.
    1.2 Amennyiben Te még nem regisztráltál oldalunkon, kérjük, kattints a weboldal felső sávjában található "regisztráció" feliratú gombra, majd töltsd ki a regisztrációs űrlapot.
    Kérjük, hogy fokozottan figyelj az űrlapban szereplő adatok pontosságára, mivel a vásárolt termék megrendelésének pontosításakor, illetve a termékről kiállított számla elkészítésekor ezeket az adatokat vesszük figyelembe.
    1. A kiválasztott terméket/termékeket regisztráció nélkül is megvásárolhatod, ebben az esetben minden vásárláskor a szükséges adatokat újra meg kell adni.

2. A vásárlás
2.1 A belépés után válik aktívvá a "kosár", amely a vásárlás kezdetekor üres.
2.2 A kiválasztott terméket a "kosárba" gombra kattintással helyezheted a bevásárlókosarába.

3. A vásárlás befejezése
3.1 A megvásárolni kívánt termékek tételenkénti megtekintéséhez, illetve a megrendelés véglegesítéséhez kattints a "kosár" feliratú gombra.
Ezután tekintheted meg a bevásárlókosár tartalmát, amelyből az egyes árucikkek alatt található "törlés" gomb segítségével távolíthatsz el termékeket.
3.2 A vásárlás befejezéséhez, illetve a szállítási adatok megtekintéséhez és pontosításához kattints a "vásárlás" gombra.
Itt tudod ellenőrizni a szállítási címet, illetve a megrendelt termék(ek) árát és mennyiségét valamint a fizetendő végösszeget.
3.3 A "vásárlás véglegesítése" gombra kattintva fejezheted be a vásárlást. Ezt követően egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni, amelyben szerepelnek a vásárolt termékek tételei, nettó és bruttó árai.
Munkatársunk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot, a megrendelés véglegesítése a részletek tisztázása (szállítás, fizetési mód, stb.), illetve a termék átvételének lehetőségeivel kapcsolatban.

A termékek mellett feltüntetett árak bruttó árak, melyek tartalmazzák a 27%-os Áfa-t!

Az artmobil.hu webáruház a vásárolt termékekről minden esetben bruttó értékről számlát állít ki a vásárló részére!


 

Átvételi módok:

Személyes átvétel:

Személyes átvételre van lehetőség, ilyen esetben kiszállítási díj nincs.

Cím: 7400 Kaposvár, Fő utca 28. Dóra virágüzlet H-P 9h-18h Szo. 9h-14h
Telefonszám: +36202972046
E-mail cím: info@artmobil.hu

Cím: 1174 Budapest, Baross utca 37. H-P 7h-16h Szo. 8h-12h
Telefonszám: +36202972046 
E-mail cím: info@artmobil.hu

Házhoz szállítás:

Az artmobil.hu internetes üzlet a megrendelt termékeket a szerződött futárszolgálati partnerei igénybe vételével küldi. Ez azt jelenti, hogy előre nem kell semmit fizetned és csak a futár által kiszállított, átvett csomag kézhezvételekor kell fizetni a futárszolgálat képviselőjének, utánvét.

Minden esetben előre jelezzük a házhozszállítás várható időpontját.

Megrendelését, termék elérhetőségétől függően a leghamarabb kiszállíttatjuk, ez adott esetben akár másnapi áru átvételt is jelenthet.

Amennyiben a rendelés pénteken, hétvégén (szombat, vasárnap) vagy munkaszüneti napon érkezik be, akkor ez hosszabbíthatja a folyamatot. Az is késedelmet okozhat, ha a rendelés kapcsán további egyeztetésre van szükség az artmobil.hu és közötted.

A házhozszállítás opció kiválasztása esetén az alábbiakat érdemes figyelembe venni.

A futárszolgálat hétköznapokon munkaidőben szállítja ki a csomagokat. A futárok egy meghatározott útvonalterv szerint közlekednek, ezért a csomagok egyedileg meghatározott időben való kézbesítésére sajnos nincsen lehetőség. Amennyiben nem tudsz olyan szállítási címet megadni, ahol napközben valaki át tudja venni a csomagot, ajánljuk egyéb lehetőségeinket, amelyeket az oldalunkon megtalálsz, illetve szívesen állunk telefonon vagy e-mailen keresztül is rendelkezésedre.

MPL Pont:

Az artmobil.hu  a MPL Postapont személyes átvételi pont hálózatán keresztül több száz átvételi ponton biztosítja a megrendelt termékek személyes átvételét.

Az MPL Pontokon a csomagot kizárólag a címzett veheti át személyazonossága igazolásával vagy egy meghatalmazással rendelkező helyettes átvevő (a 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §, (5) pontja módosítása alapján 2014.04.09-től.

Posta Pont (postán maradó):

Miért érdemes postára kérni a csomagot?

A küldemények ugyanúgy, ahogy a házhoz szállítás esetében a csomag feladását követő napon átvehetőek a választott postán.

Az ország legkiterjedtebb hálózata áll rendelkezésére. Válassz egy postát, amely útba esik Neked!

Az MPL futárszolgálat SMS-ben vagy e-mailben értesíti a küldemény érkezéséről.

A postán maradó csomagok esetében 10 munkanap az őrzési idő. Ezen időintervallumon belül az adott postahivatal nyitvatartási idején belül a címzett akkor megy érte, amikor akar.

A küldemény felvételét összekötheti más postai ügyek intézésével.

Nem kell otthon várakozni, vagy mást megkérni a csomag átvételére. Érdemes ezt a szállítási módot választani, ha nem tudsz olyan szállítási címet megadni, ahol teljes munkaidőben át tudják venni a csomagot.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a postán maradó csomagok esetében a Magyar Posta szabályzata alapján a csomagot kizárólag a címzett veheti át személyazonossága igazolásával vagy egy meghatalmazással rendelkező helyettes átvevő!

Szállítási díjak:

A táblázatban szereplő szállítási díjak összegét a megrendelt termékek súlya és mérete illetve a fizetési mód nem befolyásolja!

Bruttó 70.000 Ft felett bármely szállítási móddal ingyenes a kiszállítás!

Házhoz szállítás díja Magyarország területére

1.300 Ft bruttó

MPL Pont-on történő átvétel

990     Ft bruttó

PostaPont-on történő átvétel (postán maradó csomag)

990      Ft bruttó

Személyes átvétel irodánkban

INGYENES

Fizetési feltételek

Fizetési módok:

Személyes átvétel: Készpénz

Utánvét: Házhoz szállítás esetén készpénzben a futárnak történik

Előre utalás: Megrendelésed ellenértékét a következő számlaszámokra utalhatod:


Székhely: 2724 Újlengyel Határ út 12.
Számlavezető bank: OTP
Bankszámlaszám:  
11743002-21166837-00000000

vagy

Számlavezető bank: UniCredit

Bankszámlaszám:10918001-00000074-42040018

Előre utalás esetén a termék az összeg számlánkra érkezése után válik átvehetővé, illetve ekkor adjuk át a futárszolgálatnak. Utalás bizonylatát célszerű elektronikusan megküldeni részünkre az info@artmobil.hu címre. Megjegyzésben kérjük minden estben feltüntetni a megrendelés számát és a megrendelő nevét!

Online bankkártyás fizetés:

Az artmobil.hu internetes áruház részére az OTP Bank Rt. biztosítja a kártya elfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártya elfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szükséged, kérjük, készítsd elő bankkártyádat:

- Kártyaszám (a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám)

- Lejárati dátum: (a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám)

- Érvényesítési kód: (a kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye) (CVV2, vagy CVC2) Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt üresen kell hagyni.