Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Termékek Menü

A robot vásárlás ma már nem vízió

Cégünk elköteleződött a jövő kor irányába vezető úton, és számunkra ebbe beletartozik a robotika világa is. Reméljük, hogy Te is velünk örülsz, ha a tervezett robot vásárlás során partnereid lehetünk. 

Hamarosan kijelenthetjük, hogy ez semmi különöset nem fog jelenteni, hiszen mindenütt körbevesznek és segítenek majd bennünket az élet legkülönfélébb területein a robotok. Ma még ez nem egészen így van és kuriózumnak számít, ha valaki robot vásárlásra adja a fejét, főleg tanulás vagy szórakozás, illetve a szórakozva tanulás céljából.

Mert ezt tudja Neked nyújtani a legújabb fejlesztésű Alpha 1E humanoid robot, amelynek nevében az E betű fémjelzi az oktatás és szórakozás kifejezések angol kezdőbetűjét, ami az „education” és „entertainment” szavakra utal. Az előző, 1Pro verzióhoz képest, olyan fejlesztésekkel találkozhatsz, mint a mellkasban elhelyezett infravörös távolságérzékelő vagy az újdonsült háromtengelyes giroszkóp, amelynek segítségével a robot képes magától felállni.

Természetesen a gyorsabb processzor és több memória is indokolttá teszi az Alpha 1E robot megvásárlását, amely lenyűgöző ajándék lehet a programozást tanulóknak, akik robotikával szeretnének foglalkozni. Szórakozásra vagy figyelemfelkeltésre is kiváló élményt nyújtanak a kis robotok, amelyekkel garantáltan egyedivé lehet tenni egy kiállítási standot, főleg, ha sok van belőlük, mert egyetlen távirányító segítségével irányíthatóvá válik egy teljes hadsereg is. Ne maradj magadra, ha robot vásárláson töröd a fejed, keress minket bátran kérdéseiddel!