Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Termékek Menü

A törhetetlen Caterpillar telefon

A Te életedben is előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor jó, ha van nálad egy megbízható és erős mobil. A Caterpillar telefon szó szerint állja a sarat, ha arra van szükséged, hiszen ezért fejlesztették ki. 

Na, jó, nem pontosan ezért, hanem azért, hogy rendkívüli körülmények között is megbízhatóan működjön. Például olyan munkahelyek esetében, mint az építkezési vagy ipari fejlesztési területek. De ugyanolyan hasznos bárki másnak is, aki külső térben dolgozik. Ha egyik sem stimmel igazán rád, attól még lehet Neked is strapabíró telefonod! Főleg, ha szereted az extrém sportokat, vagy ha mást nem, hát a zordabb körülményeket.

Mert egy Caterpillar telefon számára nem jelentenek problémát az időjárás viszontagságai. Lehet forró vagy párás a levegő, de mélyen a mínuszokban röpködő hőmérséklet sem akadály a megerősített külső borításnak köszönhetően. Egy igazi extrém kalandtúrára valószínűleg nem vinnéd magaddal az átlagos mobilodat, de a CAT készülékek megállják a helyüket porral, vízzel és az ütésekkel szemben is. Kínálatunkban megtalálhatod a klasszikus nyomógombos kivitelezést és az érintőképernyős változatokat is.

Bármelyiket választod, az erős és bővíthető processzor, illetve a Dual SIM kialakítás mindegyikben megtalálható. Valamint az első és hátsó kamera is az alapfelszereltséghez tartozik az érintőképernyős modellek esetében. Egy egyszerűbb Caterpillar telefon  remekül beválik másodhegedűsként is, amikor koncertre, vagy különféle rendezvényekre, kirándulásra mész, hogy ne kelljen folyamatosan féltened a mobilodat.