Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Termékek Menü

Egy Caterpillar telefont nem tudsz lehetetlen helyzetbe hozni

Eleged van abból, hogy manapság minden olyan törékeny, érzékeny és hamar tönkremegy? Ha eddig még álmodni sem mertél arról, hogy egy mobiltelefon is lehet tartós, akkor mi most elmondjuk Neked, hogy igen is létezik ilyen! 

Most nem a régi nyomógombos mobilokra gondolunk, hanem a vadonatúj és modern Caterpillar telefonokra, amelyekkel nem leszel még ódivatú sem. Természetesen nyomógombos kivitelűt is választhatsz, ha azt kedveled jobban és nincsen különösebb igényed az okoskészülékek adta plusz lehetőségekre. A CAT márkáról már biztosan hallottál, és neked is az erős munkagépek és szerszámok, vagy a mindent kibíró munkaruházat jut eszedbe erről.

Na, most képzeld el, milyen lehet egy Caterpillar telefon? Segítünk! Víz-, por-, hő- és ütésálló, megerősített kijelzővel és szupertartós külső borítással. A cég eredetileg arra fejlesztette ki ezeket, hogy rendkívüli munkakörülmények közé is magaddal vihesd mobilodat, hiszen ekkor sem áll meg az élet, itt szükséges lehet tartani a kapcsolatot a munkatársaiddal vagy a főnököddel. Azonban egy átlagos mobiltelefon hamar felmondaná a szolgálatot például egy építkezési területen.

Ha pedig a zord körülmények között zajló munkához megfelelő a Caterpillar telefon, akkor nyugodtan magaddal viheted egy extrém túrára is! Békésen előkaphatod a Niagara vízesés közvetlen közelében is, mert még az eső sem akadályozhat meg abban, hogy kamerázhass a mobiloddal! A készüléken a jól megszokott Android szoftverrel találkozhat, ráadásul a nálunk kapható CAT mobilok Dual Sim-es kivitelben készültek.