Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Termékek Menü

Létezik strapabíró okostelefon is!

Amióta elterjedtek az érintőképernyős, mindent tudó mobilok, úgy vigyáz rájuk mindenki, mint a szeme fényére. A dolog érthető is, hiszen a legtöbb esetben egy értékes mini „home office”- t hordozunk magunkkal. 

A strapabíró okostelefon elérhetetlen álomnak tűnik, de ez nem így van!  Mivel az igény felmerült, akad rá gyártó is, aki megalkotja Számodra a szinte törhetetlen és mindent kibíró mobilokat. A kiváló munkagépeket és munkaruházatot gyártó Caterpillar nevű cég például pont ilyen készülékeket gyárt, amelyeket előszeretettel használnak építkezési munkálatok helyszínein vagy a legkülönfélébb ipari területeken zajló tevékenységek közepette is.

A CAT strapabíró okostelefonjai jól teljesítenek extrém hőmérséklet, poros és vizes körülmények között is. A készülékek cseppállóak, és zuhogó esőben is tudsz velük kamerázni. Az ütésálló külső mellett, mindezen tulajdonságok nemcsak a munka során jönnek jól, de kirándulás, koncertek, bulik, vagy extrém sportolás közben is hasznosnak bizonyulnak. A telefonok nyomógombos vagy érintőképernyős kivitelben is megvásárolhatóak, és megtalálhatod rajtuk a jól megszokott Androidos környezetet.

A kétkártyás kivitel pedig két telefonszám üzemeltetésére is lehetőséget ad mindegyik készülék esetében.  A strapabíró okostelefonok használata során nem kell folyamatosan a mobilod miatt aggódnod, hogy az megsérül, esetleg nedvesség vagy közvetlen napsugárzás éri, és ezért működésképtelenné válik. Attól sem kell tartanod, hogy rövid időn belül le kellene cserélned egy újra, így a megvásárlása mindenképpen megtérülő befektetés lehet számodra.