Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Termékek Menü

Sony Xperia XZ Premium Android 8.0 frissítése elérhető

Sony Xperia XZ Premium Android 8.0 frissítése elérhető A Sony Xperia XZ Premium méltó nevéhez, egy valódi csúcskategóriás készülék. A telefonra megérkezett az Android 8.0 Oreo rendszer

Elindult az Android 8.0 frissítése, az érintett készülékek értesítési sávjában hamarosan megjelenik a figyelmet felhívó üzenet is. Az Oreo specifikus új funkciói mellett a Sony néhány saját fejlesztését is megkapjuk. Az egyik ilyen újdonság a 3D Creator. Az applikáció segítségével háromdimenziós szkenneket készíthetünk tárgyakról, arcokról, amelyeket megoszthatunk másokkal, vagy 3D-s nyomtatás révén újraalkothatunk.

 

A Predictive Capture pedig automatikusan érzékeli a mosolyt, és már azelőtt elkezdi rögzíteni a pillanatokat, hogy elkezdenénk exponálni. Segítségével lehetséges kiválasztani és elmenteni a legjobb pillanatokat. A fejlesztett autófókusz még jobban segít mozgó tárgyak követésében és a rájuk való fókuszálásban.

 

Teljesebb lett a sztereó hangszórók hangzása, a kompatibilis fejhallgatók pedig profitálhatnak az aptX HD támogatásból.

 

Forrás: Napidroid

Tartalomhoz tartozó címkék: hír Újdonság
blog comments powered by Disqus