Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Termékek Menü

Szépek, produktívak, és remekül fotóznak: ilyenek a Samsung okostelefonok

Már jó ideje nemcsak azért vesszük a kezünkbe a mobilt, hogy telefonáljunk. Különféle extrákra is vágyunk, a Samsung okostelefonok, – és a minket célzó számos európai modell – pedig nem okoznak nekünk csalódást. 

Először is ott van a design, amit nagyon komolyan vesz a gyártó. A készülékeire a gondosan megtervezett vonalvezetés jellemző. Az ívelt kijelző szinte már a vállalat védjegyévé vált. Persze ez alól vannak kivételek. Ám a kevésbé lekerekített formákat kapott darabok is nagyon hangulatosak. Mindegyik modellnek megvan a sajátságos karaktere. Így összességében elmondható, hogy a Samsung készülékek az egyedi termékek hangulatát közvetítik.

A kiváló minőségű fotózás szintén a Samsung okostelefonok állandó jellemzője. Ugyanolyan profi képeket tudunk ezekkel készíteni, mint egy fényképezőgéppel. Ezt az évek óta tartó trendet a Samsung csapata egy ütős fejlesztéssel erősítette meg. Bizonyos modelleken hátlapi Dual kamera kapott helyet. Ez két 12 megapixeles szenzort jelent, amelyeknek segítségével egyszerre két fotót készíthetünk.

Az egyik egy közeli kép az alanyról, amire fókuszáltunk. A másikon az azt körülvevő hátteret is láthatjuk. A gyártó a hatékony memóriamenedzsmentet is szem előtt tartja, ezért jött létre a Turbo Speed Technology. Ezzel az a célja, hogy ne terheljük fölöslegesen a Samsung okostelefonok memóriáját, hiszen az lelassítja a készülékeket. Ennek keretében például a fejlesztéshez tartozó program bezárja azt az alkalmazást, amit nem használunk. Így jó nagy RAM terület szabadulhat fel.