Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Termékek Menü

Vírusirtók Androidra

Vírusirtók Androidra

Vírusirtók közül a Google Play Áruházban hatalmas a kínálat ezért érdemes figyelembe venni az alábbi szempontokat:

 

  1. Elismert biztonsági szoftvereket gyártó cég terméke legyen, amellyel van személyes tapasztalat más operációs rendszer esetében
  2. Legalább 4 csillagos átlagos értékeléssel rendelkeznek a Play Áruházban
  3. A vírusirtó alkalmazás által felhasznált energia és az igénybe vett tárhely

Avast Mobile Security & Antivirus és AVG AntiVirus FREE 2018

 A plusz funkciók közé tartozik az alkalmazás és fotók PIN-kóddal történő zárolása, a hívásblokkolás, az alkalmazásengedélyek átvizsgálása, WiFi biztonság ellenőrzése.

 

Az alkalmazások 14 napos próbaverziói tartalmaznak reklámokat, de minden funkció elérhető.

Az Avast  előfizetése 2499 Ft/év, az AVG AntiVirus Pro esetében pedig 2799 Ft/év.

 

Az Avast és az AVG alkalmazása nem ront számottevően a telefon üzemidején és nem lassítja a készüléket normál használat és teljes körű vírus vizsgálat közben sem.

 

ESET Mobile Security & Antivirus

A kártevők elleni védelem mellett rendelkezik lopásvédelemmel, adathalász és alkalmazás védelemmel, SMS és hívásszűrővel, valamint a telepített alkalmazások engedélyeit is figyelemmel kíséri.

 

Az  ESET vírusirtó prémium funkciói az aktiválást követő 30 napig ingyenesen használhatók, utána 2990 Ft/ év az előfizetési díj, vagy az ingyenes verziót használhatjuk tovább.

Norton Security & Antivirus

A Symantec alkalmazása szintén hatékony védelmet nyújt az okostelefonok és táblagépek számára.

Az egyszerű kártevő védelmen túl a Norton Mobil Security  rendelkezik a legtöbb hasznos funkcióval, de ezt meg is kell fizetni. A 30 napos teljes értékű próbaverzió letelte után az éves előfizetési díj 5499 Ft.

 

A Norton telepítése után sem történt lényeges változás a valós használat során a rendszersebesség tekintetében. A tárhely és akkumulátor használat is elenyésző mértékű.

 

 

 

Kaspersky Internet Security

A korábban már számítógépen megszokott átfogó és minőségi védelmet tapasztalhatjuk az Androidos eszközökre tervezett védelmi alkalmazásban.

 

A Kaspersky  prémium verzióját 30 napig használhatjuk, utána átvált az ingyenes verzióra. Az éves előfizetési díj 2239 Ft.

A Kaspersky Internet Security telepítése az Android rendszer teljesítményére nem volt igazán mérhető hatással. A tárhely és az akkumulátor használat a Kaspersky esetében volt a legnagyobb, de még mindig elenyészőnek mondható

 

A felsorolt Android vírusirtók minimális mértékben rontanak az adott eszköz teljesítményén és az üzemidején. A technológia fejlődésével a kártékony megoldások is fejlődnek, az asztali platformról a mobil felé tolódik el a hangsúly, ezért a készülékeken tárolt információk folyamatos veszélynek vannak kitéve. Az ajánlott védelmi szoftverek komoly segítséget nyújthatnak adataink megvédésében.

 

Forrás:Napidroid

Tartalomhoz tartozó címkék: hír Újdonság
blog comments powered by Disqus