Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Termékek Menü

Xiaomi mobiltelefon: magas minőség elérhető áron

Mindannyian szeretjük az extrákat, amiket a korszerű mobilok nyújtanak nekünk, csak hát ezek a készülékek árát eléggé felnyomhatják. Kivétel ez alól a Xiaomi mobiltelefon. 

Szinte ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint a piacon lévő ismert márkák, és nem jutsz anyagi csődbe, ha megvásárolod. A neve talán idegenül hangzik számodra, de ez egy kicsit se aggasszon! Mindegyik modell megjelenését követi a globál verzió is, amit többek között az európai piacra szánnak, így bárki számára könnyen elérhető a készülék!

A kijelzőt nézve se érhet kellemetlen meglepetés. A legtöbb modell esetében 5.9 colos, és full HD. De kapható Xiaomi mobiltelefon 6.26 colos kijelzővel is. Az is fontos lehet Számodra, hogy strapabíró legyen. Emiatt se kell aggódnod, mert sok márkás készülékhez hasonlóan a Gorilla Glass karcmentes üveg védi a kijelzőt. Akkor is jó barátod lehet ez a kínai gyártmány, ha szeretsz fotózni. Mindegyik készülék kamerája 12 megapixeles. Sőt, bizonyos modellekbe Dual kamerát építettek.

Ha sok mindent szeretnél tárolni a telefonodon, az is megoldható. A legtöbb modell simán bővíthető micro SD kártyával. A mobilod üzemidejével se lesz gond. A Xiaomi mobiltelefon akkumulátora a legtöbb esetben még akkor is hosszú ideig (nagyjából 14 órán át) bírja a strapát, ha játszol rajta. És még hosszan sorolhatnánk, mi mindent nyújt egy ilyen telefon. Ráadásul, ha szétnézel a Xiaomi termékek között, gyorsan rájössz, hogy mindehhez megfizethető áron juthatsz hozzá!