Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Termékek Menü

Xperia XZ Premium

Xperia XZ Premium

Minden pillanat csodává válhat

 

Az Xperia XZ Premium az új Motion Eye™ technológiát használja: ez egy olyan fejlett kamera, amely az emberi szem számára láthatatlan mozgásokat is képes megörökíteni. Egységes formavilágával, lenyűgöző 4K HDR képernyőjével és intelligens funkcióival ez az okostelefon jelenti jelenlegi Sony kínálat csúcsát.

A Motion Eye™ kamera a szuperlassítás funkciójával rögzített videók másodpercenként 960 képkockát tartalmaznak, és ezt bármely más okostelefonnál 4-szer nagyobb lassításban lehet lejátszani. A Predictive Capture mindig egy lépéssel az események előtt jár, ugyanis már azelőtt készít képeket a gyorsítótárba, hogy megnyomod a gombot.

 

Vadonatúj Sony kameraminőség

 

Készíts kimagasló képeket akár gyenge fényviszonyok között is!

Az elismert Cyber-shot fényképezőgépek kapcsán felhalmozott tudást felhasználva fejlesztették ki a technológiát, amelynek köszönhetően az Xperia XZ Premium lenyűgöző képminőségre képes akár gyenge fényviszonyok között is. Az új Exmor RS for mobile érzékelő nagyobb képpontokat tartalmaz, valamint vadonatúj G Lens objektívet – így a felvételek tisztábbak és élesebbek.

 

A világ első okostelefonja 4K HDR kijelzővel

 

Az okostelefonok világában elsőként az Xperia XZ Premium 4K HDR kijelzővel készül – ugyanazt a technológiát használja, mint a Sony BRAVIA tévékészülékek. Segítségével megnézheted a legújabb 4K HDR tartalmakat – igazán különleges látványvilág bámulatos színekkel, tisztasággal és kontraszttal.

 

Minden gyönyörűen illeszkedik

 

Törés nélküli vonalak. Lenyűgöző üvegfelületek. Az Xperia XZ Premium egyszerre elegáns és ergonomikus, letisztult külseje csodálatos összhangban van innovatív belsejével. Valóban harmonikus élmény.

 

Hadd essen

 

Kialakítása révén ellenáll a fröccsenéseknek és a váratlan záporoknak

 

Az eső nem jelent gondot, ha kimozdulsz Xperia XZ Premium készülékeddel. Vízálló, porálló és megerősített kivitel tartós Corning Gorilla Glass 5 üveggel – igen jól ellenáll az életben felmerülő kihívásoknak.

Az eredetileg a prémium

Az okostelefonos hangzás új etalonja

 

Az eredetileg a Sony prémium audióeszközehiez kifejlesztett nagyfelbontású hang (High-Resolution Audio) megőrzi a zene részleteit és tisztaságát, ezért a zeneszámokat olyannak hallod, amilyennek a művész eredetileg szánta.

 

 

 

 

 

 

A Sony mobilkészülékek legerősebb processzora

 

Bőséges teljesítmény

 

Szupergyors webböngészés, akadásmentes játék, zökkenőmentes adatfolyamalapú videolejátszás és meggyőző többfeladatos működés – mindez villámgyorsan zajlik az új Qualcomm Snapdragon 835 processzornak köszönhetően. Az akár 1 GB/s letöltési sebesség azt jelenti, hogy nincs akadály.

 

A folyton tanuló okostelefon

 

Az Xperia XZ Premium tanul tőled, és minél többet használod, annál jobban alkalmazkodik az életviteledhez. Az akkumulátortöltöttség figyelésétől a kedvenc funkcióid megelőlegezett indításáig – szövetséges a kezedben.

 

Xperia műveletek

 

Az Xperia XZ Premium odafigyel az apró dolgaidra is, például a csendes üzemmód bekapcsolására, ha arra van szükség. Képes a saját beállításainak automatikus módosítására is, így a használatát mindig könnyednek és kényelmesnek érezheted.

 

Smart Stamina

 

A Smart Stamina felismeri a napi energiafelhasználásod jellegét, és biztosítja, hogy ne merüljön le a telefonod a nap vége előtt. Az Xperia XZ Premium még a töltést is képes optimalizálni annak garantálása érdekében, hogy az akkumulátor megbízhatóan biztosítsa az egész napos használati időt a telefon teljes élettartama alatt.

 

Játék korlátok nélkül

 

Játssz zökkenőmentesen PS4 játékaiddal az okostelefonodon az otthoni Wi-Fi hálózat hatósugarán belül bárhol.

 

Fedezz fel távoli galaxisokat a konyhából vagy lőj káprázatos gólokat az erkélyről – kizárólag a Sony segítségével. A PS4 Remote Play lehetővé teszi a PlayStation játékok izgalmának átélését a telefon nyújtotta kényelem mellett az otthonod bármely zugában.

 

Forrás: Sony

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus