Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Termékek Menü

Alpha 1E, a tökéletes humanoid robot

Mindig is érdekelt a robotika? Szeretnéd kipróbálni, milyen egy igazi robot minden mozdulatát irányítani? Az Artmobil-nál nem csak okostelefonokat árulunk, hanem olyan különlegességeket is, mint az Alpha 1E humanoid robot, mely egyértelműen a tökéletes társ a robotrajongóknak. 

Az Alpha 1E, vagyis EBOT az Alpha robotcsalád legújabb, legfejlettebb és egyben legnagyobb tudású tagja, mely új érzékelőkkel és giroszkóppal lett ellátva. Ez az új robot egészen új dimenziókat nyit meg a fogyasztói robotikai termékek terén, és kiváló társ lehet számodra is tech rendezvényeken, összejöveteleken.

Az Alpha 1E humanoid robot egyik legérdekesebb újítása, hogy egy külön megvásárolható távirányító segítségével akár több tucat Alpha 1E-t is irányíthatsz egyszerre, így megalkotva saját robothadseregedet. Az ARM 32-bit Cortex-A7 processzoroknak köszönhetően a robot rendkívül gyorsan dolgozza fel a kapott információkat, továbbá olyan kiegészítőkkel is el van látva, mint a gyorsulásérzékelő, infravörös távolságérzékelő, 3 tengelyes giroszkóp, valamint az érintésérzékelés.

A 3 tengelyes giroszkópnak köszönhetően az Alpha 1E képes még magától is felállni! Rengeteg izgalmat rejt manapság a robotika, mindezt pedig megtapasztalhatod te is, ha az Alpha 1E humanoid robotot választod. Webáruházunkban lehetőséged van már előrendelésre, így az elsők között lehetsz, akik ráteszik a kezüket erre a lenyűgöző robotra. Ismerd meg az 1E-t részletesen is online felületünkön és add le rendelésedet pár kattintással!

Tartalomhoz tartozó címkék: humanoid robot humanoid robot vásárlás