Az Artmobil.hu a weboldalán cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.
Amennyiben Ön folytatja a böngészést weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. A részletekért kattints ide.

 

Termékek Menü

Alpha 1E robot: a fiatal zseni

Ha érdekel a robotika, akkor talán már ismerősek számodra az Alpha robotok, amiket sok mindenre meg lehet tanítani. Természetesen az esetükben is érvényes az a szabály, hogy mindig a legújabb modellek a legokosabbak. 

Jelenleg ezek Alpha 1E robot néven futnak. Nemcsak okosabbak, hanem ügyesebbek is elődeiknél. Egy-egy modell például profin tud kézen állni, ezenkívül jóga és Kung-fu mozdulatokat tesz olyan ügyesen, hogy akár tanulni is lehetne tőle, és nem utolsósorban tehetséges táncos. Ez a fantasztikus teljesítmény tizenhat szervomotornak és a „testtartás” algoritmusnak köszönhető.

Természetesen Te is taníthatsz neki újabb mozdulatokat vagy mozgássort. Az sem baj, ha egy-egy mozdulat nem sikerül túl jól, és szegény tanítványod a földre huppan. Az Alpha 1E robot egyik állandó tartozéka egy giroszkóp, aminek a segítségével könnyedén feláll, mintha mi sem történt volna. Egy másik extra a mellkasába épített infravörös érzékelő, amivel képes észlelni az elé kerülő akadályokat. Egyéb érzékelőket is rendelhetsz hozzá, így reagálhat például a fényre vagy a hőmérsékletre is. A hangminősége is kiváló.

El tud mesélni Neked egy-egy történetet, sőt, még beszélgethetsz is vele meghatározott témákról. Távirányítót is vásárolhatsz hozzá, amivel akár száz robotot is irányíthatsz egyszerre. Az Alpha 1E robothoz tartozó applikáció egy könnyen kezelhető, grafikus alapú program. Használható Android, iPhone, Windows és a Mac OS alapú készülékeken is. Ha szeretnéd, az általad készített alkalmazásokat különböző közösségi fórumokon meg is oszthatod a többi robotrajongóval.

Tartalomhoz tartozó címkék: Alpha 1E robot Alpha 1E robot ár